Landelijke Kadertraining

16 oktober 2011

Kadertraining 2014

De Kadertraining biedt actieve VVD’ers vier zaterdagen vol training en debat. Tijdens de Kadertraining worden interessante inleiders vanuit de VVD en daarbuiten genodigd om hun visie met ons te delen. Tweede Kamerlid Mark Harbers is dagvoorzitter tijdens alle zaterdagen. Diverse Tweede Kamerleden en andere VVD-prominenten zullen hun medewerking aan deze Kadertraining verlenen.

De trainingen worden gegeven door vele enthousiaste en ervaren Haya-trainers. De bijeenkomst vindt plaats op de Business Universiteit Nyenrode te Breukelen. Een trainingsdag bestaat uit een training in de ochtend op het gebied van liberalisme, presentatie, debat of onderhandelen. Na de lunch kan de groep van gedachten wisselen tijdens het gastcollege. Tenslotte volgt een presentatie van de deelnemers en discussie in werkgroepen. Hierin worden de deelnemers beoordeeld door Tweede Kamerleden.

data Kadertraining 2014

• Zaterdag 18 januari
  • Zaterdag 8 februari
  • Zaterdag 29 maart
  • Zaterdag 12 april

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus hanteert de Haya van Somerenstichting een selectieprocedure. Na afronding van de Kadertraining ontvangen de deelnemers een persoonlijk ontwikkelingsadvies.

Om voor een trainingsplaats in aanmerking te komen dient u:

• Op dit moment actief te zijn binnen de VVD (lokaal, regionaal of landelijk) of JOVD;
  • Minimaal een training 'liberalisme' (van de Haya van Somerenstichting), een training 'presentatie' en een training 'debat of discussie' te hebben gevolgd in de afgelopen vijf jaar (vanaf 2008).

Zodra u zich kunt aanmelden dient u de volgende zaken mee te sturen:

• Een cv van maximaal drie A4 met aandacht voor zowel uw maatschappelijk als politiek cv, hierin schrijft u wat uw ambitie is of geeft u aan waarop u beoordeeld wilt worden;
  • Een liberale column van maximaal 300 woorden te schrijven;
  • Een motivatie voor deelname aan de Kadertraining te schrijven van maximaal 100 woorden;
  • Een recente foto.

Aanmelden is mogelijk via Mijn VVD.