Landelijke Topkader Training

16 oktober 2011

De Topkadertraining

De Topkadertraining is bedoeld voor VVD-toptalenten. Ieder jaar wordt deze boeiende, maar zware training georganiseerd.

De selectie voor de Topkadertraining is erg streng en plaatsen zijn beperkt. Er zijn drie mogelijkheden om te worden toegelaten tot de topkadertraining:
• De beste kandidaten van de kadertraining
• De beste kandidaten uit de masterclasses die door de KC’s worden georganiseerd
• De permanente scoutingscommissie heeft de mogelijkheid om kandidaten voor de dragen, maar dit zijn uitzonderlijke gevallen.

Masterclasses en kadertraining zijn preferred supplier.

De training bestaat uit twee zaterdagtrainingen en twee weekendtrainingen van hoog niveau. De Topkadertraining vindt plaats in het najaar. De dagtrainingen zijn vaardigheidstrainingen waar uw presentatie- en discussietechnieken worden aangescherpt. Tijdens de twee weekendbijeenkomsten houdt u een presentatie die door Tweede Kamerleden en VVD-prominenten wordt beoordeeld. U neemt deel aan een crisissimulatie en aan workshops Liberale Loopbanen en Empathie. Tijdens de weekenden kunt met de politiek-bestuurlijke top van gedachten wisselen over politiek-maatschappelijke onderwerpen.

Aanmelden momenteel niet mogelijk.