Haya Trainer worden?

16 oktober 2011

Door het hele land zijn ongeveer 70 trainers van VVD-huize actief voor de Haya van Somerenstichting. Vele opleidingsfuctionarissen en cursusorganisatoren (17 LCO-functionarissen en 180 O&T'ers) nemen de cursusorganisatie op zich.

Wilt u graag trainer worden en op deze manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de VVD? Toekomstige trainers worden intern opgeleid en kunnen daarna bij verschillende trainingsbijeenkomsten worden ingezet. Trainers zijn niet alleen actief bij de lokaal georganiseerde trainingen, maar bijvoorbeeld ook bij de Kadertraining.

Voldoet u aan de volgende functieprofiel?

• U bent lid van de VVD en heeft in diverse gremia van de partij activiteiten ontplooid;
  • U heeft aanwijsbare ervaring met het geven van trainingen en/of presentaties in uw betaalde of vrijwilligerswerk;
  • U heeft gedegen kennis van het liberalisme, zodat u deze grondbeginselen in de didactiek kunt verweven;
  • U heeft ervaring als volksvertegenwoordiger of bestuurder, zodat u de trainingen van praktijkvoorbeelden kunt voorzien;
  • U kunt uw eigen professionaliteit verbinden aan het niveau en de inbreng van gemotiveerde, niet-professionele, belangstellenden;
  • U kunt als trainer goed overweg met een niveauverschil tussen de cursisten.

Wilt u trainer worden, stuur dan uw (politieke) CV met motivatiebrief aan de Haya van Somerenstichting.